Case Study

Ziggo

Wij werden door Yune gevraagd om te helpen bij het bouwen van een gepersonaliseerde mailing voor Ziggo. Het doel: Om aan klanten op een leuke manier te communiceren dat hun modem binnenkort vervangen wordt, zodat iets wat eigenlijk een heel technische boodschap is, een leuk moment van verbinding wordt. Op een aantal momenten in de video ziet de klant zijn eigen gegevens terug zien, waardoor het lijkt alsof de karakters in de video op weg naar de klant zijn om de modem te vervangen.

Category

Animatie

Wij ontwierpen en bouwden een hele wereld in 3D. Ieder gebouw, iedere auto, iedere straatlantaarn en bushokje zijn op maat gemaakt voor deze film. Wij waren ook verantwoordelijk voor het concept en het script. En zo ontstond het verhaal van twee bezorgers die snel naar hun volgende adres op weg gaan!

Het spotje werd door Yune gerpersonaliseerd en verstuurd naar alle klanten die in aanmerking kwamen voor een nieuwe computermodem. Dynamische werden de naam en het adres van de Ziggo Klant toegevoegd aan de film en deze films werden verzonden in een mailing naar alle Ziggo klanten! Resultaat: Heel veel Ziggo klanten die een leuke film van Crooked Line te zien kregen en zo te horen kregen dat ze binnenkort een nieuwe modem konden verwachten.