maatwerk

maakt het bijzonder.
zorg voor impact.
meer over

Onze diensten

over concept

Wij houden van een creatieve uitdaging: hoe brengen we een nieuw idee tot leven? Na het verzamelen van zoveel mogelijk informatie helpen wij de kernboodschap te vertalen naar een doeltreffend visueel concept.

Over ontwerp

Hoe vertaal je een inhoudelijk verhaal naar een pakkend en duidelijk beeld? Wij helpen bij het maken van beelden die passen bij het doel en iets los maken bij de doelgroep.

over copywrting

Het vinden van de juiste woorden kan een uitdaging zijn. Omdat het medium uiteindelijk animatie is, zal de tekst gebracht moeten worden door een overtuigende stem. Het is daarom belangrijk om spreektaal te gebruiken zodat de kijker zich aangesproken voelt zonder dat er inhoudelijk iets verloren gaat.

over 3d en 2d animatie

De technische uitwerking kan driedimensionaal zijn of juist grafisch en plat gehouden worden. Regelmatig gebruiken we een mix van beiden waarbij je niet meer ziet hoe het gemaakt is. Wij zien een uitdaging in het vinden van een unieke stijl die past bij het project en specialiseren in zoveel mogelijk uiteenlopende technieken zodat elk project bijzonder en eigen wordt.

over motion graphics

We maken niet alleen animaties met een verhaal maar hebben ook ervaring met het maken van motion graphics elementen die op maat worden gemaakt voor elke gewenste plek. Apps, televisie, website en social media content.

over geluid

Een belangrijk element is geluid. Muziek roept de juiste emotie op en neemt je mee in het verhaal. Geluidseffecten zorgen dat je bewust of onbewust gelooft dat wat je ziet echt is. En een goede performance van een voice-over zorgt voor overtuiging en begrip. Wij voeren regie en werken waar nodig samen met talenten op het gebied van elk soort geluid.

over animatie guidelines

Met onze jarenlange ervaring weten we aan welke regels goede animaties moeten voldoen binnen een organisatie. Niet alleen de grafische huisstijl maar ook de animatie kan worden gedefinieerd in regels, templates en voorbeelden om een herkenbare en eenduidige vorm van communiceren op te zetten.

sTART

hier